Zbirka rešenja za igru gradova i sela

Sekcija 1: Svrha polise privatnosti?

Ova polisa privatnosti govori kako i šta radimo sa podacima posetioca ovog sajta.

Sekcija 2: Koje podatke prikupljamo?

  • Prikupljamo IP adrese svih posetilaca sajta.
  • Prikupljamo radi statistike dodatne podatke kao što su: operativni sistem, pretraživač i rezoluciju ekrana.
  • E-mail adrese navedene u kontakt formi kada nas kontaktirate.

Sekcija 3: Koliko čuvamo ove podatke?

  • Prikupljene IP adrese čuvamo 3 meseca, a zatim ih brišemo.
  • Poruke koje nam pošaljete putem kontakt forme čuvamo 3 meseca, a zatim ih brišemo.
  • Statističke podatke o poseti koji se ne mogu povezati za osobu čuvamo 3 godine.

Sekcija 4: Kolačići (Cookies)

Kolačić je deo podataka koji se šalju na vaš internet browser od strane naše stranice i koji se skladište na hard disk vašeg računara. Kolačić ne može pročitati podatke sa hard diska vašeg računara ili pročitati druge kolačiće koji su stigli sa drugih web sajtova. Kolačići ne štete vašem sistemu. Mi koristimo kolačiće da bi identifikovali koje delove web sajta koristite i na koji način, tako da su prilikom sledeće posete ove stranice brže dostupne. Možete izabrati da li da prihvatite kolačiće podešavanjem vašeg Internet pretraživača. Možete podesiti vaš pretraživač da odbije sve kolačiće, ili da vam pokaže kada vam šalju kolačiće. Ako izaberete da ne prihvatite kolačiće, naša stranica neće funkcionisati kako treba i neke mogućnosti neće biti dostupne.

Sekcija 5: Ko sve ima pristup navedenim podacima i ko procesira?

  • Google Analytics
  • Intelekt S.P. Brod
  • MGDI Inc.
  • Ezoic Inc.

Sekcija 6: Kako da obrišem lične podatke sa ovog sajta?

Naš sajt ne čuva nikakve lične podatke osim email adrese. Ako želite istu obrisati iz naše baze možete nas kontaktirati putem kontakt forme.

Sekcija 7: Informacije o sigurnosti na Internetu

www.zanimljivageografija.org može da sadrži linkove ka spoljnim web sajtovima (web sajtovi trećih lica). Zanimljiva geografija takođe može da sadrži oglase (reklame) trećih lica i naš sajt nije odgovoran za njihove postupke u vezi privatnosti ili sadržaj njihovih web sajtova ili oglasa.

Ne delimo individualne lične podatke koje nam dostavite sa trećim licima čiji linkovi se nalaze na našoj stranici, izuzev ako to nije drugačije određeno u ovoj polisi. www.zanimljivageografija.org deli samo uopštene podatke sa trećim licima (npr. broj posetioca našeg web sajta).

Molimo vas da proverite na linkovanim sajtovima kakva je njihova politika privatnosti.

Imajte na umu da uvek kada dobrovoljno izložite vaše lične podatke preko Interneta – naprimer preko e-mail-a, foruma ili na neki drugi način – te informacije mogu biti prikupljene i korišćene od strane drugih. Ukratko, ako vaše informacije izložite preko Interneta one su dostupne javnosti, i možete primiti neželjene poruke od drugih lica.

Na kraju, vi ste lično odgovorni za održavanje tajnosti vaših ličnih informacija. Molimo vas budite pažljivi i odgovorni kada ste na Internetu.

Vaš pristanak na ovu polisu i pravila

Korišćenjem sajta www.zanimljivageografija.org, pristajete na prikupljanje i upotrebu navedenih informacija od strane ovog sajta, kao što je izneto u ovoj polisi i pravilima korišćenja. Ako odlučimo da izmenimo polisu privatnosti, unećemo izmene u ovaj dokument tako da ste uvek svesni o informacijama koje prikupljamo, kako ih koristimo, i pod kojim okolnostima ih otkrivamo.