Zbirka rešenja za igru gradova i sela

Sajt Zanimljiva Geografija vam donosi besplatna rešenja za igru Gradova i Sela. Korištenjem ovog sajta ili bilo kog njegovog dela automatski podrazumeva da se slažete sa ovim uslovima korištenja i polisom privatnosti našeg sajta.

Sajt i rešenja koristite na vlastitu odgovornost, a sama rešenja na sajtu su podložna greškama. Nismo odgovorni za štetu ili lošu ocjenu koju možete dobiti korištenjem podataka na ovom sajtu. Kolekcija rešenje na ovom sajtu je prikupljena putem raznih atlasa i Google maps-a.

Autorska prava

Zanimljiva Geografija polaže autorska prava na vizuelni identitet na našem sajtu, međutim sadržaj je javan i besplatan. Možete ga kopirati i preuzimati sadržaj bez naše dozvole.

ZanimljivaGeografija.org  ne polaže autorska prava na fotografije upotrebljene za ilustraciju snova. Date fotografije su preuzete sa sajta Pixabay.com i vlasništvo su trećih lica. Naš sajt ima dozvolu za objavu istih.

Linkovi na treće stranice

Naš sajt pored vlastitih sadržaja može sadržavati i linkove ka sajtovima trećih lica. Mi nemamo kontrolu nad datim sajtovima i stranicama. Pristup istim je na vlastitu odgovornost.

Oglasi i baneri

Naš sajt prikazuje oglase trećih lica. Oglasi su vidno istaketi i naznačeni tekstom „advertisement“ ili „reklama“. Ovaj sajt nema kontrolu nad datim oglasima i ne odgovara za sadržaj istih.

Ograničenja za korisnike

Pristupom našem sajtu obavezujete se na sledeće:

  • da nećete objavljivati ili slati sadržaj koji krši zakone Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore.
  • da nećete objavljivati uvredljiv, rasistički ili šovinistički ili bilo kakav uvredljiv sadržaj
  • da nećete objavljivati lažne ili netačne informacije
  • da se nećete lažno predstavljati u komentarima ili kontaktima
  • svesno objavljivati ili slati sadržaj koji sadrži viruse ili slične kompjuterske datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
  • prikupljati i čuvati lične podatke naših posetilaca
  • pristupati sajtu sa ciljem skrepovanja naših podataka

Izmene uslova korištenja

ZanimljivaGeografija može izmeniti uslove korištenja bilo kada bez prethodne najave.